Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/6/8/7/hansvdhoeven.nl/httpd.www/demo/lady-style/wp-includes/pomo/translations.php on line 171 Lady Style
 Wie-zijn-wij

> Welkom

In een mooi monumentaal pand in de Harderwijkse binnenstad, hebben Sander en Alie Pelstra een moderne damesmodezaak, welke een leuke gemoedelijke en huislijke sfeer uitstraalt. De tafel met barkrukken geeft al aan dat ze graag samen met u een kopje koffie drinken en een praatje maken.

Door wekelijks beursen te bezoeken is de collectie zeer vernieuwend, actueel en kunnen we direct op nieuwe trends inspelen. De mooie accessoires maken de collectie echt compleet. Bovendien zijn de merken die wij voeren exclusief bij Lady Style in Harderwijk te verkrijgen.

Graag adviseren wij onze klanten op een leuke en vooral eerlijke manier. In de loop der jaren heeft Lady Style een grote klantenkring opgebouwd die regelmatig via de e-mail en nieuwsbrieven op de hoogte gehouden wordt van de laatste modetrends, acties en nieuwtjes. Inmiddels zijn we ook actief op Facebook en Twitter.